Carlson Oy

Carlson Oy on yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista. Polkujuoksija löytää asiaankuuluvat kengät ja varusteet Carlsonin kattavalta urheiluosastolta, ja tyylikkään verkkokaupan ansiosta esimerkiksi uudet polkujuoksukengät voi tilata paikasta riippumatta ja kotiin toimitettuna. Monipuolisen tavaratalon antimilla polkujuoksija hoitaa kotiasiat kuntoon.

VJ Sport

Napakasti istuva laadukas kenkä on polkujuoksijan tärkein työkalu. VJ Sportin kokemus maailman parhaiden suunnistuskenkien suunnittelusta on jalostunut myös polkujuoksuun, jossa yhtiöllä on tarjota useita eri malleja vaihteleville poluille. VJ Sportin valmistamat kengät saivat parhaan arvosanan nappulakenkien pito-ominaisuuksista Juoksija-lehden testissä, ja nastalliset kengät takaavat pitävän askelen myös jäisillä keleillä. VJ Sportin kenkä pitää silloin kun pitää pitää – ja myös muulloikin.

Kuopion kaupunki

Kuopiossa yhteistyö on luonnonvoima. Tämän luonnonvoiman ansiosta kaupunki on aktiivisesti mukana tukemassa hyvää oloa lisäävien tapahtumien, kuten Tahko Trailin järjestämistä. Kuopion tavoitteena on olla hyvinvoinnin pääkaupunki, ja se onkin kohonnut vuosi vuodelta ylöspäin aivan kärkisijoille asukastyytyväisyyttä ja mielikuvia mittaavissa kyselyissä. Kuopiosta löytyy polkujuoksijalle mainioita reittejä Puijon ikikuusikoista ja Neulamäen suojelualueilta. Kannattaa tutustua!

Data Group Kuopio

Tahko Trailin järjestelyissä aikaa ei kulu IT-ongelmien kanssa painimiseen. Data Group Kuopio on järjestänyt toimiston työvälineet ja yhteydet kuntoon avaimet käteen -periaatteella, ja tapahtuman sivut ja sähköpostit pyörivät luotettavasti Data Groupin ylläpitämillä kotimaisilla palvelimilla. Mahdolliset ongelmatilanteet ratkotaan etäyhteyden välityksellä niin nopeasti, että korjauksen aikana ei ehdi edes kunnon kahvitaukoa pitää.

HH Branding Oy

Hyvissä vaatteissa on mukava liikkua. HH Branding toimittaa vuoden 2018 Tahko Trail -osallistujapaidat sekä talkoovaatteet painatuksineen. Yhtiö on valittu tapahtuman kumppaniksi paikallisuuden sekä nopean palvelun takia: esimerkiksi osallistujapaidat tilataan alle kaksi viikkoa ennen tapahtumaa eikä isonkaan tilauksen toimittaminen ole HH Brandingille ongelma tällä aikataululla.

3N Making Oy

Painotalojen kruunaamaton kunkku vastaa siitä, että polkujuoksija ei reitiltä eksy. Kaikki liikenneopasteet, opaskyltit ja reittimerkinnät ovat 3n Makingin valmistamia. Laadukkaat opasteet kestävät käyttöä, joten niitä ei tarvitse teettää joka vuosi uudestaan. Nopean ja monipuolisen palvelun ansiosta 3n Making on polkujuoksijan ykkösvalinta painotuotteiden toimittajaksi niin pieneen kuin isoonkin painotarpeeseen.

Laakkonen

Tahko Trail luottaa Laakkoseen. Tapahtumaan liittyvä roudaaminen ja logistiikka perustuu Laakkosen hyvin huollettuun kalustoon, joka ei jätä heikommankaan tien päälle.

Squeezy ja Compresport.fi

Laadukas urheilujuoma pitää polkujuoksijan polulla. Yli tunnin mittaisissa suorituksissa nestetasapainosta kannattaa pitää huolta juomalla, joka sisältää myös lihaskramppeja estäviä suoloja. Squeezyn urheilujuomilla ja geeleillä pystyy ylläpitämään neste- ja energiatasapainoa pitkissäkin suorituksissa. Polkujuoksijan kannattaa hyödyntää myös Compresportin laadukkaat kompressiosukat ja -säärystimet, joiden avulla juoksu kulkee väsyneilläkin lihaksilla ja palautuminen on nopeaa.

Break Sokos Hotel Tahko

Tahko Trailin keskiössä on Break Sokos Hotel Tahko, joka sijaitsee aivan Tahkon ytimessä. Kilpailutoimisto, varustesäilytys, saunat ja kilpailun jälkeinen ruokailu ovat kompaktisti yhden katon alla maalialueen välittömässä läheisyydessä. Noheva polkujuoksija nukkuu kisaa edeltävän yön mukavasti Sokos Hotellin pehmeässä sängyssä, tankkaa energiaa hotellin kuuluistasta aamupalapöydästä ja kävelee huonestaan suoraan hotellin vieressä olevalle lähtöpaikalle.